Informasjon Generelt

 

Om oss: Rentacarspain er ledende på feltet, med spesialisering innen bilutleie i Costa del Sol og Alicante. Den dynamiske personlig og profesjonell, personlig service og en flåte av fullt utstyrte kjøretøyer garantizzerá et utmerket valg for å starte reisen. Vi er ikke mellomledd, derfor kan vi tilby de beste markedspriser og utmerket service. Våre ansatte får på flyplassen og hjelpe deg å unngå problemer hvis du er i tvil eller spørsmål

Du kan få mer utökad information här . Priser Våre priser inkluderer ubegrenset kjørelengde, så du kan bruke i bilen uten å se kjørelengde. Du har tilgang til et mobilt VolvoButikken 24 h (Europ Assistance) for å sikre umiddelbar oppmerksomhet om nødvendig. Prisen inkluderer også 2 gratis ekstra drivere, slik at du kan drive din familie og venner samme bilen uten ekstra kostnader. Fares vises er for veiledning, for å beregne nøyaktig hvor du kan se på nettet tilgjengelighet og tilbud av siste time.

SPESIALTILBUD: beløpene i tabellen er for veiledning. Hele året spesialtilbud er tilgjengelig og tilbys for bestillinger i siste øyeblikk. For å få best mulig pris klikker på "last minute offer", slik at du kan se tilbudet er tilgjengelig online..click "Get a Quote".

bok Med noen få klikk kan du se tilgjengeligheten av kjøretøyet som passer best til dine behov og bestille online. Det er mulig å legge til baby sete eller en pute for voksne barn å gjøre kjører trygt og komfortabelt. Å bestille, må du fylle ut et skjema med personlige opplysninger for å få leie tilgjengelig på din ankomst for å unngå tap av tid. Personlig informasjon vil bli sendt via en sikker web-verktøy for å sørge for sikkerhet under operasjonen. Du vil motta en e-post innen 24 timer, med alle detaljer for reservasjonen, telefonnumre og retninger av hva du skal gjøre ved ankomst.

ankomst Ved ankomst våre ansatte vil bli venter på flyplassen for å føle seg hjemme. Kjøretøyet vil bli levert direkte til flyplassen uten å måtte reise med minibuss, laste og losse bagasjen. Våre leveringssystemet kan du unngå lange køer ved ankomst og bilen vil bli levert til noen få meter fra ankomster hall Hvis du foretrekker det, kan vi levere bilen direkte til hotellet eller leilighet.

Kontakt oss For ytterligere spørsmål kan du kontakte oss via e-post: vi vil svare snart. Hvis du foretrekker det, kan du kontakte oss på telefon ved å ringe oss på dagen og tidsplanen som er mer praktisk, telefon 0034 647863981.

Krav og vilkår for utleie: å leie en bil med Rentacarspain må du være over 21 år og ha førerkort i minst 2 år. Du vil være ansvarlig for bøter de offenses begått under leie perioden. Bilen skal guidet bare autoriserte personer. Du kan ikke bruke kjøretøy for sleping eller skyve andre kjøretøyer Du kan ikke bruke bilen i konkurranse, under påvirkning av narkotika, alkohol eller å frakte flere personer enn loven tillater. Du bør følge den eksisterende forskrifter, lover og vilkår av veien i Europa.

Fleet bil: å se hva som kjennetegner de ulike gruppene kan du klikke direkte på den gruppen du ønsker, og se statister inkludere. Kjøretøyer er utstyrt med klimaanlegg, servo styring, Sentrallås, radio, osv. ... For flere spørsmål kan du kontakte oss via e-post. Betaling Du kan velge å betale på forhånd eller ved ankomst. For tidlig betaling vil du ha rett til 5% rabatt. Betaling må skje med kredittkort: Vi aksepterer Visa og Mastercard.