Information Allmänt

 

Om oss: Rentacarspain är ledande på området, specialiserad på biluthyrning på Costa del Sol och Alicante. Den dynamiska personlig och professionell, personlig service och en flotta av fullt utrustade fordon garantizzerá ett utmärkt val för att starta din resa. Vi är inte mellanhänder, av denna anledning vi kan erbjuda den bästa marknadspris och utmärkt service. Vår personal kommer att få på flygplatsen och du kommer att undvika problem med språket kommer att hjälpa om du har tvivel eller frågor

Du kan få mer utvidet info her .

Priser Våra priser inkluderar obegränsad körsträcka, så att du kan använda bilen utan att kontrollera mätarställning. Du har tillgång till en mobil väghjälp 24 h (Europ Assistance) för att säkerställa omedelbar uppmärksamhet om det behövs. I priset ingår också 2 gratis extra förare, så du kan köra dina vänner och din familj samma bil utan extra kostnad. Priser visas är för vägledning, för att beräkna det exakta beloppet du kan se på nätet till och erbjudanden av den sista timmen.

SPECIALERBJUDANDEN: Avgifter i tabellen är för vägledning. Under hela året specialerbjudanden finns och erbjuds för bokningar i sista minuten. För att få det bästa priset klicka på "last minute offer", så att du kan se erbjudandet finns online..click "Get a Quote".

Hur man bokar Med några få klick kan du se det finns det fordon som bäst passar dina behov och boka online. Det är möjligt att lägga barnet säte eller en kudde för äldre barn för att köra säkert och bekvämt. För att boka måste du fylla i ett formulär med dina personuppgifter för att få hyra tillgängliga på din ankomst för att undvika slöseri med tid. Personlig information skickas via en säker Internet verktyg för att säkerställa säkerheten under drift. Du kommer att få ett e-post inom 24 timmar, med alla uppgifter om din bokning, telefonnummer och anvisningar om vad man ska göra vid ankomsten.  

vid ankomst Vid ankomsten vår personal kommer att vänta på flygplatsen för att känna sig hemma. Fordonet kommer att levereras direkt till flygplatsen utan att resa med minibuss, lasta och lossa ditt bagage. Vårt system gör att du kan undvika långa köer vid ankomst och bilen kommer att levereras till ett par meter från ankomsthallen Om du vill kan vi leverera bilen direkt till ditt hotell eller lägenhet.

Kontakta oss För ytterligare frågor kan du kontakta oss via e-post: vi kommer att svara inom kort. Om du vill kan du kontakta oss per telefon genom att ringa oss på telefon 0034 647863981.

Krav och villkor för uthyrning: För att kunna hyra ett fordon med Rentacarspain du måste vara över 21 år och har ett körkort i minst 2 år. Du kommer att ansvara för böter de brott som begåtts under hyresperioden. Bilen bör styras endast av behöriga personer. Du får inte använda fordonet för bogsering eller skjutande av andra fordon Du kan inte använda bilen i konkurrens, under inflytande av droger, alkohol eller för fler personer än tillåtet enligt lag. Du ska följa gällande förordningar, lagar och villkor av vägen i Europa.

Fleet bil: För att se vad som kännetecknar de olika grupper som du kan klicka direkt på den grupp du vill ha och se extramaterialet innehålla. De fordon som är utrustade med luftkonditionering, servo styrning, central låsning, radio, osv ... För ytterligare frågor kan du kontakta oss via e-post. Betalning Du kan välja att betala i förskott eller vid ankomsten. För förtida betalning kommer du att ha rätt till 5% rabatt. Betalning skall ske med kreditkort: Vi accepterar Visa och Mastercard.