Information Almindelige

 

Om os: Rentacarspain er førende på det område, der er specialiseret i billeje i Costa del Sol og Alicante. Den dynamiske personlig og faglig, personlig service og en flåde af fuldt udstyrede køretøjer vil garantizzerá et fremragende valg til at starte din rejse. Vi er ikke formidlere af denne grund kan vi tilbyde de bedste priser på markedet og fremragende service. Vores personale vil modtage i lufthavnen og hjælpe dig med at undgå problemer, hvis du er i tvivl eller spørgsmål

Du kan få mere udvidet info her .

PriserVore priser inkluderer ubegrænset kilometertal, så du kan bruge bilen uden at tjekke kilometertal. Du har adgang til en mobil vejhjælp 24 h (Europ Assistance) for at sikre øjeblikkelig opmærksomhed hvis det er nødvendigt. Prisen omfatter også 2 gratis ekstra drivere, så du kan køre dine venner og familie den samme bil uden ekstra betaling Billetpriser vist er for vejledning, for at beregne det nøjagtige beløb, du kan se online-tilgængelighed og udbud af den sidste time.

Specialtilbud:Afgifter i tabellen er vejledende. Hele året special tilbud er til rådighed, og der tilbydes til bookinger i sidste øjeblik. For at få den bedste pris klikke på "last minute Offers", så du kan se af, at tilbuddet er tilgængelige online..click "Get a Quote".

Hvordan reservererMed få klik kan du se udbuddet af køretøjet, der passer bedst til dine behov og book online. Det er muligt at tilføje baby sæde eller en pude til ældre børn at gøre kørslen sikker og komfortabel. Til reserve, skal du udfylde en formular med dine personlige oplysninger for at få lejemålet tilgængelig efter din ankomst for at undgå tab af tid. Personlige oplysninger vil blive sendt via en sikker Web redskab til at sikre sikkerheden under operationen. Du vil modtage en e-mail inden for 24 timer, med alle detaljer om din reservation, telefonnumre og anvisninger om, hvad vi gør ved ankomsten.  

ved ankomst Ved ankomsten vores personale vil være at vente i lufthavnen for at føle sig hjemme. Køretøjet vil blive leveret direkte til lufthavnen uden at skulle rejse med minibus, laste og losse bagagen. Vores gennemførelsessystemet vil give dig mulighed for at undgå lange køer ved ankomsten og bilen vil blive leveret på et par meter fra ankomsthallen Hvis du foretrækker det, kan vi levere bilen direkte til dit hotel eller lejlighed.

Kontakt osFor yderligere spørgsmål kan du kontakte os via e-mail: vi vil reagere snarest. Hvis du foretrækker det, kan du kontakte os via telefon ved at ringe til os på dagen og med en tidsplan, der er mere praktisk, telefonisk 0034 647863981.

Krav og betingelser for leje: at leje et køretøj med Rentacarspain du skal være over 21 år og har et kørekort i mindst 2 år. Du vil være ansvarlig for bøder, de forseelser begået i løbet af lejeperioden. Bilen bør styres udelukkende af autoriserede personer. Du må ikke bruge køretøjer til at trække eller skubbe andre køretøjer Du kan ikke bruge bilen i konkurrencen, under indflydelse af narkotika, alkohol eller til at transportere flere personer, end hvad der er tilladt ved lov. Du bør følge de eksisterende forordninger, love og betingelser for vej i Europa.

Flåde bil: Du kan se de særlige kendetegn ved de forskellige grupper, du kan klikke direkte på den gruppe, du ønsker, og se tillaeg omfatte. Køretøjerne er udstyret med aircondition, servo, central låsning, radio, etc ... For yderligere spørgsmål kan du kontakte os via e-mail. Betaling Du kan vælge at betale på forhånd eller ved ankomst. For forudbetaling vil du være berettiget til en 5% rabat. Betaling skal ske med kreditkort: Vi accepterer Visa og Mastercard.