Informazioni Generali

 

Wie we zijn: Rentacarspain is een leider in het veld, gespecialiseerd in autoverhuur aan de Costa del Sol en Alicante. De dynamische persoonlijke en professionele, persoonlijke service en een vloot van volledig uitgeruste voertuigen garantizzerŠ een uitstekende keuze om te beginnen met uw reis. Wij zijn geen tussenpersonen, om deze reden kunnen wij de beste markt prijzen en uitstekende service. Onze medewerkers zullen ontvangen op de luchthaven en u helpen om problemen als je twijfels of vragen

Voor meer gedetailleerde informatie vindt u hier . Tarieven Onze tarieven zijn inclusief onbeperkt aantal kilometers, zodat u kunt de auto zonder te controleren of de kilometerstand. U heeft toegang tot een mobiele wegenwachtdiensten 24 uur (Europ Assistance) om te zorgen voor onmiddellijke hulp indien nodig. De prijs omvat tevens 2 gratis extra stuurprogramma's, zodat je kunt rijden je vrienden en familie dezelfde auto zonder extra kosten. Fares weergegeven zijn voor begeleiding, voor de berekening van het exacte bedrag dat u kunt zien on-line de beschikbaarheid en de aanbiedingen van het laatste uur.

SPECIALE AANBIEDINGEN: kosten in de tabel zijn voor begeleiding. Het hele jaar door speciale aanbiedingen beschikbaar zijn en worden aangeboden voor boekingen op het laatste moment. Om de beste prijs klik op "last minute offer", zodat je kunt zien dat de aanbieding is online beschikbaar..click "Get a Quote".

boek Met een paar klikken kunt u de beschikbaarheid van het voertuig dat het beste past bij uw behoeften en online reserveren. Het is mogelijk om de baby stoel of een kussen voor oudere kinderen te maken rijden veilig en comfortabel. Te reserveren, moet u een formulier in met uw persoonlijke gegevens om de huurovereenkomst ter beschikking bij uw aankomst te vermijden verlies van tijd. Persoonlijke gegevens worden verzonden via een beveiligde web-instrument voor het waarborgen van de veiligheid tijdens de operatie. U ontvangt een e-mail binnen 24 uur, met alle details van uw reservering, telefoonnummers en routebeschrijvingen van wat te doen bij aankomst.

aankomst Bij aankomst onze medewerkers zal wachten op de luchthaven om zich thuis voelt. Het voertuig zal worden rechtstreeks op de luchthaven zonder te reizen met minibussen, laden en lossen van uw bagage. Ons systeem zal u toestaan om lange wachtrijen bij aankomst en de auto zal worden geleverd tot een paar meter van de aankomsthal Als u de voorkeur geeft, kunnen wij leveren de auto direct naar uw hotel of appartement.

Contact Voor verdere vragen kunt u contact met ons op via e-mail: wij zullen reageren binnenkort. Als u de voorkeur geeft, kunt u contact met ons opnemen per telefoon door te bellen met ons op de dag en het tijdschema dat is handiger, per telefoon 0034 647863981.

Eisen en voorwaarden voor verhuur: Te huur een voertuig met Rentacarspain moet u 21 jaar en hebben een rijbewijs voor tenminste 2 jaar. U zal verantwoordelijk zijn voor de boetes overtredingen begaan tijdens de huurperiode. De auto moet worden geleid alleen door geautoriseerde personen. U mag het voertuig voor het trekken of duwen andere voertuigen U kunt geen gebruik maken van de auto in de concurrentie, onder invloed van drugs, alcohol of voor het vervoer van meer personen dan is toegestaan door de wet. U moet de bestaande regelgeving, wetten en voorwaarden van de weg in Europa.

Fleet auto: Als u de kenmerken van de verschillende groepen kunt u klikken op de groep die u wilt en de extra's. De voertuigen zijn uitgerust met airconditioning, servo, centrale vergrendeling, radio, etc ... Voor verdere vragen kunt u contact met ons op via e-mail. Betaling U kunt kiezen voor betaling vooraf of bij aankomst. Voor vervroegde betaling heeft u recht op een korting van 5%. Betaling dient te geschieden per creditcard, wij accepteren Visa en Mastercard.