Yleistä

 

Meistä: Rentacarspain on johtava alalla erikoistuneen autonvuokraus Costa del Sol ja Alicante. Dynaaminen henkilökohtaisia ja ammatillisia, henkilökohtainen palvelu sekä laivaston täysin varustettujen ajoneuvojen garantizzerá erinomainen valinta aloittaa matkan. Emme välittäjät, tästä syystä voimme tarjota parhaan markkinahinnat ja erinomaista palvelua. Henkilökuntamme saavat lentokentällä ja auttaa sinua välttämään ongelmia, jos olet epävarma tai kysymyksiä

Saat enemmän tietoa täältä .

Hinnat Meidän Hintaan sisältyy rajoittamaton kilometrimäärä, niin voit käyttää auton ilman tarkistaaksesi mittarilukema. Voit käyttää mobiili Tiepalvelu 24 h (Europ Assistance) varmistaa välitöntä huomiota tarvittaessa. Hintaan sisältyy myös 2 vapaata ylimääräisiä ohjaimia, joten voit ajaa ystäväsi ja perheesi samaan auton ilman lisämaksua. Lippujen hinnat osoittanut ovat ohjeellisia, jotta voidaan laskea tarkka määrä näet online-saatavuutta ja tarjousten viimeinen tunti.

ERIKOISTARJOUKSET: Maksut taulukossa ovat ohjeellisia. Koko vuoden ajan erikoistarjoukset ovat käytettävissä ja tarjotaan varaus viime hetkellä. Saada paras mahdollinen hinta napsauta "Last Minute Offer", niin näet tarjous on saatavilla verkossa..click "Get a Quote".

Kuinka varata Kun vähän napsautuksia näet saatavuus ajoneuvon, joka parhaiten sopii tarpeisiisi ja varaa online. On mahdollista lisätä vauvan istuin tai tyyny vanhempien lasten tehdä ajo turvallista ja viihtyisää. Varantovelvoitteen, sinun tulee täyttää lomake teidän henkilökohtaisia tietoja, jotta saadaan vuokrasopimuksen käyttöön saapumista välttää ajanhukkaa. Henkilökohtaiset tiedot toimitetaan kautta suojatun Web-työkalu turvallisuuden varmistamisesta operaation aikana. Saat sähköpostitse 24 tunnin kuluessa kaikki yksityiskohdat Varauksen, puhelinnumeroita ja suuntiin mitä tehdä saapumisen.  

saavuttaessa Saavuttaessa henkilökunnaltamme odottaa lentokentällä, jotta tuntemaan olonsa kotoisaksi. Ajoneuvon toimitetaan suoraan lentokentälle ilman matkustaa minibussi, lastata ja purkaa your luggage. Meidän jakelujärjestelmän avulla voit välttää pitkiä jonoja saavuttaessa ja auto toimitetaan muutaman metrin päässä saapumisten sali Jos haluat, voimme toimittaa auton suoraan hotelliin tai huoneistoon.

Ota yhteyttä Muita kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: aiomme vastata pian. Jos haluat, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse soittamalla meille päivä ja aikataulu, joka on kätevä, puhelimitse 0034 647863981.

Vaatimusten ja edellytysten vuokra: Jotta voit vuokrata ajoneuvon Rentacarspain sinun on oltava yli 21 vuotta ja on ajokortti vähintään 2 vuotta. Käyttäjä on vastuussa sakkoja de rikoksia sitoutunut Vuokra-aikana. Auto olisi noudatettava ainoastaan valtuutetut henkilöt. Asiakas ei saa käyttää ajoneuvoa vetoon tai työntämään muita ajoneuvoja Et voi käyttää auton kilpailua, huumeiden vaikutuksen alaisena, alkoholin tai harjoittaa useampi henkilö kuin sallittu laissa. Sinun tulisi noudattaa nykyisten asetusten, lakien ja edellytykset tie Euroopassa

Fleet auto: Jos haluat nähdä ominaisuudet eri ryhmien voit napsauttaa suoraan ryhmään haluat ja katso extras sisältää. Ajoneuvot on varustettu ilmastoinnilla, servo-ohjaus, keskuslukitus, radio, etc ... Muita kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse. Maksu Voit maksaa etukäteen tai katteen. Ennenaikaisesta maksusta sinulla on oikeus saada 5%: n alennuksen. Luottokortilla maksaminen: Hyväksymme Visa ja MasterCard.